Huis bouwen prijzen

Wanneer u zoekt op huis bouwen prijzen komt u uit bij bouwbedrijf Poppink. Niet alleen is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven in Oost-Nederland, maar ook kunnen wij voor u vrijwel ieder huis bouwen. Zo kunnen wij voor u een gestandaardiseerde woning, een zogenoemde cataloguswoning bouwen. Wanneer u kiest voor een cataloguswoning kunt u nog kiezen uit een divers aantal opties. Hierbij kunt u denken aan vrijstaand of 2 onder 1 kap of wat te denken van opties al een uitbouw of royale slaapkamer.

Wanneer u deze opties niet voldoende vindt kunt u er voor kiezen een vrij ontwerp woning te laten bouwen door bouwbedrijf Poppink. Uiteraard zullen de prijzen van een nieuw te bouwen huis variëren afhankelijk van het type woning en de gekozen opties. Wilt u een offerte ontvangen of wilt u meer informatie over huis bouwen prijzen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Huis bouwen prijzen

Huis bouwen prijzen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Huis bouwen prijzen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Huis bouwen prijzen | Poppink B.V.

Meer vragen over huis bouwen prijzen?

Als er vragen zijn over huis bouwen prijzen of vragen over andere zaken zijn wij altijd bereid om u te helpen! Samen maken wij goede afspraken en gaan wij ervoor zorgen dat u binnenkort over uw droomhuis beschikt!

Benieuwd naar alle mogelijkheden over huis bouwen prijzen of benieuwd naar de huizen die wij onder andere bouwen en al hebben gebouwd? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina! Hier staan vele mooie huizen op die wij al hebben gebouwd.