Huis bouwen op kavel kosten

Wanneer u zoekt op huis bouwen op kavel kosten bent u daarvoor bij Bouwbedrijf Poppink uit Fleringen aan het juiste adres. Aangezien u zoekt op huis bouwen op kavel gaan wij er vanuit dat u reeds beschikt over een kavel waarop u een huis wilt laten bouwen.

Wanneer u een huis laat bouwen is het belangrijk dat u vooraf de kosten weet. Daarom krijgt u van bouwbedrijf Poppink een offerte zodat u op voorhand kunt zien welke kosten een woning bouwen met zich mee brengt.

Daarnaast hebt u een gedeelte van de kosten zelf in de hand. Wanneer u namelijk kiest voor een cataloguswoning kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen deze standaard te laten bouwen. Daarnaast kunt u er ook voorkiezen deze te laten uitbouwen of bijvoorbeeld een garage/berging te verruimen.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld huis bouwen op kavel kosten van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Huis bouwen op kavel kosten

Huis bouwen op kavel kosten

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in.

Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt.

Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen.

Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor een huis bouwen op kavel kosten bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Huis bouwen op kavel kosten

Op zoek naar een huis bouwen op kavel kosten?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij een huis bouwen op kavel kosten? Neem contact op voor meer informatie.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen.

Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen, reeds opgeleverde projecten en huis snel bouwen. kunt u ons via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken? Dat is zeker het kijken waard!