Huis bouwen Drenthe

Wanneer u zoekt naar huis bouwen Drenthe bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo kan bouwbedrijf Poppink uw huis bouwen in de provincie Drenthe. Doordat u kiest voor bouwbedrijf Poppink kiest u voor kennis, betrouwbaarheid én ervaring. Hierdoor zijn wij zeer geschikt voor uw huis bouwen Drenthe!

Door middel van onze kennis en ervaring kunnen wij niet alleen vlot en veilig uw woning realiseren, maar ook kunnen wij u tijdens het gehele bouwtraject voorzien van advies. Verder zullen wij u begeleiden vanaf het begin tot aan het einde. Wanneer u besluit een huis te bouwen in Drenthe kunt u kiezen uit een tal van opties. Ook tijdens het kiezen van de juiste opties bieden wij u begeleiding zodat u altijd een juiste keuze maakt.

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze bouwmogelijkheden? Of wilt u meer informatie over onze bouwtrajecten? Neem dan contact op en laat u adviseren.

Huis bouwen Drenthe

Huis bouwen Drenthe | Poppink B.V.

Wat kost een huis bouwen Drenthe?

De kosten voor het bouwen van een huis in Drenthe kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het huis, de kwaliteit van de materialen en de complexiteit van het ontwerp.

Bent u benieuwd naar wat de prijs zal zijn voor huis bouwen Drenthe? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is erg moeilijk om direct een prijsindicatie te geven voor uw huis bouwen Drenthe zonder dat wij uw wensen en behoeftes weten. Daarom raden wij het aan om met ons een afspraak te maken waarbij wij alle zaken bespreken, zodat wij samen op een mooie prijs kunnen eindigen. Bij Poppink betaald u nooit teveel.

De prijzen kunnen namelijk erg variëren per woning en dus ook voor uw huis bouwen Drenthe. Dit ligt namelijk aan uw wensen en behoeftes zoals, met welk materiaal u wilt bouwen, de plek van uw woning, de grootte van uw woning en noem het maar op. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Huis bouwen Drenthe

Huis bouwen Drenthe

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?