Huis bouwen Almelo

Wanneer u zoekt naar huis bouwen Almelo bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland en is daarom zeer geschikt voor uw huis bouwen Almelo. Daardoor beschikt bouwbedrijf Poppink niet alleen over de juiste manschappen voor uw bouwproject.

Bouwbedrijf Poppink beschikt ook over de benodigde kennis en ervaring. Daardoor kunnen wij uw huis bouwen Almelo goed uitvoeren. Wanneer u besluit uw droomhuis te bouwen in Almelo kan dit in het centrum, maar ook bijvoorbeeld in wijken zoals Schelfhorst of Markgraven.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van bouwbedrijf Poppink voor een huis bouwen Almelo? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze specialisten. Concluderend staan wij u graag te woord en bieden u graag passend advies en informatie over een nieuw huis bouwen Almelo.

Huis bouwen Almelo

Huis bouwen Almelo

Geschikt woningtype voor u

Bouwbedrijf Poppink kan alles vanuit eigen bedrijfshal realiseren en kunnen daarom aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een huis bouwen Almelo bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Huis bouwen Almelo

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Huis bouwen Almelo | Poppink B.V.