Professionele aannemer voor huis bouwen

U heeft gezocht naar huis bouwen aannemer. Wanneer u zoekt naar een huis bouwen aannemer bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink dé aannemer voor het bouwen van uw huis. Door middel van een goede aannemer kunt u geheel onbezorgd uw bouwproject starten.

Doordat bouwbedrijf Poppink alles in huis heeft om uw bouwproject te begeleiden van 0 tot 100 hoeft u zich geen zorgen te maken. Ten eerste wordt er gestart met het in kaart brengen van al uw wensen. Daarmee kan het ontwerp van uw woning worden bepaald. Wanneer de ontwerpfase is afgerond zal de bouw van uw woning gestart worden. Ook tijdens de bouw van uw woning wordt u begeleid door onze specialisten. Zo bent en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens het bouwproces. Wanneer u meer informatie wilt over bouwbedrijf Poppink als uw huis bouwen aannemer, of onze bouwprocessen, kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.

Huis bouwen aannemer

Huis bouwen aannemer | Poppink B.V.

Poppink als aannemer

Naast dat wij een bouwbedrijf zijn, zijn wij ook inzetbaar als huis bouwen aannemer. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons om de bouwactiviteiten te realiseren en coördineren. Samen met u gaan wij kijken naar de mogelijkheden en de kosten die erbij komen kijken. Al met al nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons, zodat de levering van een volledig bouwwerk gaat verlopen tot een succes.

Heeft u meer vragen wat wij voor u kunnen betekenen als uw huis bouwen aannemer? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen en zijn wij vaak inzetbaar als uw huis bouwen aannemer.

Huis bouwen aannemer

Huis bouwen aannemer

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Kavel voor huis bouwen aannemer?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Vragen over ons over uw huis bouwen aannemer zijn altijd mogelijk!

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?