Hoe duur is een huis bouwen?

Wanneer u opzoek bent naar de vraag; hoe duur is een huis bouwen, bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Wanneer u besluit een huis te bouwen zal u ongetwijfeld beschikken over wensen. Door middel van deze wensen wordt uw woonplezier vergroot en kunt u jarenlang genieten van uw nieuwbouw huis. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt aan een van onze specialisten kunnen ze een prijs op maat voor u maken. Daardoor betaalt u enkel voor wat u nodig heeft én is de prijs speciaal voor u op maat gemaakt. Doordat een prijs voor een huis afhankelijk is van de te kiezen opties kan de prijs uiteenlopen. Bovendien is de prijs ook afhankelijk van te gebruiken materialen.

Bent u benieuwd geworden naar meer informatie over onze huizen? Of wilt u meer informatie over onze bouwtrajecten? Neem dan contact op en laat u adviseren.

hoe duur is een huis bouwen

hoe duur is een huis bouwen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

hoe duur is een huis bouwen

Hoe duur is een huis bouwen?

U heeft waarschijnlijk genoeg vragen over een nieuw te bouwen woning, waaronder de vraag: hoe duur is een huis bouwen? De prijs van een huis laten bouwen verschilt natuurlijk erg per type woning. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om het zo duur en goedkoop mogelijk te laten bouwen. Bij bouwbedrijf Poppink bent u aan het juiste adres voor al deze vragen en de uitvoering van uw droomhuis! Heeft u vragen over hoe duur is een huis bouwen? Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen. Wij zien u graag!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen en heeft een vraag over hoe duur is een huis bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?