Goedkope schuurwoning bouwen

Wanneer u een goedkope schuurwoning bouwen wilt, bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het realiseren van een budgetvriendelijke schuurwoning zonder in te leveren op kwaliteit of stijl. Bouwbedrijf Poppink biedt een breed scala aan mogelijkheden om een schuurwoning te bouwen die zowel uw wensen als uw budget respecteert.

Met een team van vakkundige bouwers en ontwerpers werken we nauw met u samen om een schuurwoning te creëren die perfect bij uw levensstijl past. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, wij zorgen voor een efficiënt proces met oog voor detail. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het bouwen van een schuurwoning. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden en hoe we uw droomhuis betaalbaar kunnen realiseren.

Door middel van een vrij ontwerp proces zullen we uw schuurwoning gaan ontwerpen en uitvoeren. Tijdens dit proces zult u nauw betrokken zijn. Wilt u meer informatie over ons bouwproces of over een goedkope schuurwoning bouwen? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren.

Goedkope schuurwoning bouwen

Goedkope schuurwoning bouwen | Poppink B.V.

Schuurhuis bouwen

Een schuurhuis is een huis die qua uiterlijk lijkt op een schuur. Het is veelal een woning die een moderne en landelijke bouwstijl wat een erg mooi eindresultaat geeft. Het begon bij een woning, maar is door de jaren heen erg populair geworden en zo ontwikkeld dat het nu een volledige bouwstijl genoemd wordt.

Bij schuurwoningen ziet u vaak een inpandige veranda. Robuust afgewerkt met houten balken, waardoor een natuurlijke look ontstaat. Bij deze afwerking komen de natuurlijke materialen van de woning in de veranda mooi terug. Vaak is de veranda afgewerkt met eiken balken.

De prijs verschilt van de grootte van uw schuurhuis bouwen en het afwerkingsniveau van uw wensen.

Bent u benieuwd naar een schuurhuis bouwen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen.

Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Schuurhuis bouwen

Schuurhuis bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een schuurhuis bouwen?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw droomhuis met Poppink?

Bouw uw droomhuis met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Door de realisatie van uw nieuwbouw woning krijgt u een woning geheel naar uw wensen en smaak. Zo hoeft u uw woning niet eindeloos te verbouwen tot uw droomwoning. Maar kunt u direct, vanaf het ontwerp bepalen welke wensen u waar wilt laten realiseren.

Samen met u gaan we werken aan het project wat uw droomhuis wordt. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dit is wel zo prettig.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Poppink kan betekenen voor het realiseren van uw woonwensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie. Zoals gezegd, samen met u gaan wij werken aan uw droomhuis!