Eigen huis bouwen

U wilt graag een eigen huis bouwen en bent uitgekomen bij bouwbedrijf Poppink. Hier bent u zeker aan het juiste adres! Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over de juiste mensen en materialen om uw eigen huis bouwen tot een succes te laten verlopen! Bovendien kunt u bij bouwbedrijf Poppink kiezen uit talloze opties wanneer u een nieuwe woning wilt gaan bouwen. U kunt bijvoorbeeld er voor kiezen een cataloguswoning te laten bouwen door bouwbedrijf Poppink. Deze woningen worden vaak gebouwd, hierdoor kunnen wij hierin snel schakelen.

U heeft ook de keuze in een vrij ontwerp woning. Als laatste kunt u ook kiezen voor het laten bouwen van een bungalow. Kortom, u heeft veel keuzes waar u mee te maken krijgt wanneer u een eigen huis gaat bouwen. Onze medewerkers beschikken over de nodige ervaring en kennis bij het bouwen van deze huizen. Wilt u advies krijgen over uw nieuw te bouwen woning? Klik dan op de onderstaande knop.

eigen huis bouwen

eigen huis bouwen

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt.

Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor een vrij ontwerp eigen huis bouwen bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

eigen huis bouwen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een eigen huis bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw eigen huis bouwen.

Op onze Pinterest pagina staan veel mooie ontwerpen over eigen huis bouwen. Neem daar ook zeker een kijkje op als u inspiratie wilt op doen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?