Eigen huis bouwen kosten

Wanneer u zoekt op eigen huis bouwen kosten bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over de juiste middelen om uw woning te creëren. Niet alleen kan bouwbedrijf Poppink u adviseren bij het bouwen va een nieuwe woning. Zo kan bouwbedrijf Poppink u voor een eigen huis bouwen kosten niet alleen voorzien van advies, maar ook kan bouwbedrijf Poppink zorgen voor de realisatie van uw nieuwe woning.

Door middel van onze in-house werkplaats kunnen we zelf ook alle benodigdheden voor uw woning maken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld uw dakspanten, kozijnen, trappen, enzovoorts. Kortom, als een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland kan bouwbedrijf Poppink meer dan enkel uw huis realiseren. Wilt u advies over een eigen huis bouwen kosten? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Eigen huis bouwen kosten

eigen huis bouwen kosten

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes en op de vraag: eigen huis bouwen kosten.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

eigen huis bouwen kosten

U bent benieuwd naar eigen huis bouwen kosten.

U heeft een aantal vragen waaronder de vraag: eigen huis bouwen kosten? Deze vraag verschilt namelijk erg per woning. Wij helpen u graag met de mogelijkheden met het bouwen en de verschil in prijzen met de verschillende woningen. Als u vragen heeft bent u altijd welkom! Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen en bent benieuwd naar de vraag eigen huis bouwen kosten. Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.