Wat is CPO?

CPO oftwel, Collectief Particulier Opdrachtgerschap, is een vorm van projectontwikkeling in de woningbouw waarbij een groep particulieren gezamenlijk optreden als opdrachtgever voor de bouw van hun eigen woningen. Dit kan zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten gelden.

In een Collectief Particulier Opdrachtgerschap project werken toekomstige bewoners van de woningen samen vanaf de vroege stadia van het project. Ze hebben inspraak in diverse aspecten van het bouwproces, waaronder het ontwerp, de indeling, de materialen en soms keuze van de architect en aannemer. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke woningen beter aansluiten bij de individuele wensen en behoeften van de bewoners.

CPO

CPO

CPO

Als u met behulp van Collectief Particulier Opdrachtgerschap een woning wilt realiseren dan kunt u een beroep doen op Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Het houdt in dat u samen met anderen de bouwopdracht kunt geven en zodoende ook samen met anderen kunt besparen. Een ander voordeel is dat u met een groep een buurt naar wens kunt inrichten. Poppink heeft hier veel ervaring mee.

Als u met behulp van Collectief Particulier Opdrachtgerschap een huis wilt realiseren, dan kunt u zich wenden tot Poppink. Wij bouwen vrijstaande woningen, 2 onder 1 kap woningen, recreatiewoningen en woningen naar eigen ontwerp. Poppink staat bekend om zijn traditionele bouwstijl. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Als u met behulp van CPO een woning wilt realiseren, dan kunt u aankloppen bij Poppink.

Collectief particulier opdrachtgeverschap

Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Wij gaan met de wensen van de klanten aan de slag. Wat u beoogt vormt voor ons uitgangspunt van vertrek. Als u met behulp van CPO een woning wilt bouwen, denk dan aan Poppink. Onze ruim 75 medewerkers zijn toegewijd en gedreven. We hebben verschillende specialisten in dienst, variërend van metselaars en timmerlieden tot tekenaars en een constructeur. Als u met behulp van CPO een woning wilt realiseren, dan kunt u afstemmen op Poppink.

CPO: Poppink

Wij willen onze klanten tegemoetkomen. Als u met behulp van CPO een woning wilt realiseren, dan kunt u zich richten tot Poppink. Zie hier meer over ons:

· Klantervaringen
· Profiel Poppink

Als u meer wilt weten over CPO, of als u meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

CPO