Cataloguswoning bungalow

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die uw cataloguswoning bungalow kan bouwen? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Wij hebben al ruim 70 jaar ervaring in het bouwen van woningen. Ondertussen zijn wij al gegroeid naar circa 75 gespecialiseerde werknemers. Zo kunnen wij u een divers aanbod catalogus woningen aanbieden. Wanneer u besluit een woning te bouwen kunt u daarvoor verschillende keuzes maken. Zo kunt u ook kiezen voor het laten bouwen van een catalogus woning, maar ook voor een vrij ontwerp woning. Bij Poppink is niks te gek!

Het voordeel van een cataloguswoning bungalow is dat u aan de hand van reeds gebouwde voorbeelden of tekeningen kunt zien wat het eind resultaat wordt. Uw eigen bungalow bouwen? Het kan met bouwbedrijf Poppink! Het Overijsselse bouwbedrijf adviseert, ontwerpt en bouwt. Zo krijgt u de recreatiewoning of het vakantiehuis dat bij u past. Een fijne plek om de vakanties door te brengen voorzien een woonkamer, keuken, slaapkamer en een natte cel met wc en douche. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de beschikbare bungalow catalogus woningen van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

cataloguswoning bungalow

cataloguswoning bungalow

Waarom een cataloguswoning bungalow?

Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink  alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen.

Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, wanneer u een cataloguswoning bungalow wilt bouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina! hier staan mooie ideeën en inspiraties voor u op.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

cataloguswoning bungalow

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Cataloguswoning bungalow | Poppink B.V.