Cataloguswoning 2 onder 1 kap

Wanneer u zoekt op cataloguswoning 2 onder 1 kap bent u daarvoor bij Bouwbedrijf Poppink uit Fleringen aan het juiste adres. Zo kunnen wij u een divers aanbod cataloguswoning 2 onder 1 kap woningen aanbieden. Wanneer u besluit een woning te bouwen kunt u daarvoor verschillende keuzes maken. Zo kunt u ook kiezen voor het laten bouwen van een cataloguswoning 2 onder 1 kap.

Het voordeel van een cataloguswoning 2 onder 1 kap is dat u aan de hand van reeds gebouwde voorbeelden of tekeningen kunt zien wat het eind resultaat wordt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een catalogus woning is er daartoe nog een mogelijkheid om deze uit te breiden door middel van een tal van extra’s. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra dakkapel of uitbouw. Zo kunt u een gestandaardiseerde woning toch nog een persoonlijke twist geven.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de beschikbare cataloguswoning 2 onder 1 kap van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Cataloguswoning 2 onder 1 kap

Cataloguswoning 2 onder 1 kap

Waarom een catalogus woning?

Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink  alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen.

Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak.

Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Cataloguswoning 2 onder 1 kap

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Neem ook eens een kijkje op onze Pinterest pagina! hier kunt u veel inspiratie en ideeën opdoen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.