Catalogus woning

Bent u op zoek naar een catalogus woning? Dan bent u bij Poppink aan het juiste adres. Zo kunnen wij u een divers aanbod catalogus woningen aanbieden. Wanneer u besluit een woning te bouwen kunt u daarvoor verschillende keuzes maken. Zo kan Poppink niet alleen zorgen voor een catalogus woning, maar ook veel andere soorten woningen.

Het voordeel van een catalogus woning, is dat u aan de hand van reeds gebouwde voorbeelden of tekeningen kunt zien wat het eindresultaat wordt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een catalogus woning is er daartoe nog een mogelijkheid om deze uit te breiden door middel van een tal van extra’s. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra dakkapel of uitbouw. Zo kunt u een gestandaardiseerde woning toch nog een persoonlijke twist geven. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de beschikbare 2 onder 1 kap catalogus woningen van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Catalogus woning

Catalogus woning | Poppink B.V.

Wat is een catalogus woning

Een catalogus woning is een woning waarvan u de basis uitzoekt. Wij hebben de woningen al vaker gebouwd en zijn daardoor gespecialiseerd in het bouwen van catalogus woning. Dankzij onze ruime ervaring en 75 gediplomeerde vakmensen kunnen wij deze woning foutloos bouwen. De kosten van deze woningen kunt u bij ons aanvragen. Samen gaan wij kijken naar uw wensen.

Wilt u graag inspiratie en ideeën opdoen? Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina! Hier staan vele leuke ideeën en inspiraties voor u op. Wilt u meer informatie over een catalogus woning? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag via de onderstaande knop.

Waarom een catalogus woning?

Bij een catalogus woning kan u gemakkelijk een ontwerp kiezen. Deze woningen hebben wij al vaker gebouwd, waardoor het bouwproces wordt versneld. U weet ook van te voren al precies wat u ervan kan verwachten. Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo heeft u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou gaan aansturen.

Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Catalogus woning

Catalogus woning

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?