Catalogus woning bouwen

U heeft gezocht naar catalogus woning bouwen. Wanneer u zoekt op catalogus woning bouwen bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Wanneer u besluit een woning te bouwen kunt u daarvoor verschillende keuzes maken. Zo kunt u kiezen voor catalogus woning bouwen, maar ook andere woningen.

Het voordeel van een catalogus woning is dat u aan de hand van reeds gebouwde voorbeelden of tekeningen kunt zien wat het eind resultaat wordt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een catalogus woning is er daartoe nog een mogelijkheid om deze uit te breiden door middel van een tal van extra’s. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra dakkapel of uitbouw. Zo kunt u een gestandaardiseerde woning toch nog een persoonlijke twist geven. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de beschikbare 2 onder 1 kap catalogus woningen van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Catalogus woning bouwen | Poppink B.V.

Catalogus woning bouwen | Poppink B.V.

Wat is een catalogus woning bouwen

Een catalogus woning bouwen is een type woning waarvan het ontwerp al bekend is. Bij het bouwen van een catalogus woning heeft u de keuze uit verschillende opties, zoals bijvoorbeeld het aantal kamers, de grootte van uw kamers en natuurlijk de afwerking van de woning. Het grote voordeel van een catalogus woning is dat wij daar erg gespecialiseerd in zijn, waardoor het bouwproces snel gaat en dat het goedkoper is dan het bouwen van een vrij ontwerp woning.

Heeft u meer vragen over een catalogus woning bouwen of heeft u andere vragen? neem gerust contact met ons op!

Waarom een catalogus woning?

Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink  alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Catalogus woning bouwen

Catalogus woning bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Wilt u inspiratie en ideeën opdoen? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?