Casco huis laten bouwen

Wanneer u zoekt naar een casco huis laten bouwen bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo is het niet alleen mogelijk om een volledige woning te laten bouwen. Maar ook kunt u bij bouwbedrijf Poppink uw casco huis laten bouwen. Daardoor kiest u voor een wind- en waterdichte woning welke u zelf kunt afbouwen naar eigen smaak.

Wanneer u kiest voor een casco huis laten bouwen zal de doorlooptijd van uw project sneller zijn dan wanneer uw woning door bouwbedrijf Poppink wordt afgebouwd. Echter moet u na het opleveren van uw casco huis laten bouwen zelf zorgen voor de afbouw. Wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Zo voorzien wij u graag van meer advies en informatie. Wij horen graag van u!

Casco huis laten bouwen

Casco huis laten bouwen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Casco huis laten bouwen

Op zoek naar een casco huis laten bouwen?

U wilt gaan bouwen maar weet nog niet zeker of u een casco huis wilt laten bouwen of een andere type woning. Er zijn talloze vragen die u zou kunnen hebben over het een en het ander, als het gaat over een huis laten bouwen, casco huis laten bouwen of andere vragen over een kavel. Voor alle vragen bent u altijd welkom! Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen. Heeft u andere vragen over bouwplannen? klik dan op de onderstaande button.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?