Casco huis bouwen

Zoekt u naar een casco huis? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over de mogelijkheden om uw casco huis bouwen te voltooien. Niet alleen kunt u daarna zelf zorgen voor de afwerking. Maar ook mag u uw casco huis wind- en waterdicht verwachten. Daardoor kunt u direct na oplevering aan de slag met de afwerking van alle ruimtes.

Wanneer u kiest voor een casco huis zorgt bouwbedrijf Poppink zoals gezegd voor een wind- en waterdicht huis. Samengevat bevat uw woning dan onze casco bouwoptie. Wanneer u meer informatie wilt over het toepassen van een casco huis binnen uw bouwproject kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Casco huis bouwen

Casco huis bouwen | Poppink B.V.

Wat is een casco huis?

Bij een casco huis bouwen wordt in principe enkel de dragende constructie en gevelsluitingen opgeleverd. Soms wordt het ook wel een winddichte ruwbouw genoemd. Casco is ruwbouw. Het wil zeggen dat wij als bouwbedrijf Poppink alleen de ruwbouw verzorgen. Uw huis maken wij wind en waterdicht, inclusief: ramen, glas, deuren en dakpannen. Dat wil zeggen dat u het schilderwerk, stucwerk etc zelf moet doen. Ook een leuke uitdaging toch?

Heeft u meer vragen over casco huis bouwen of bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Geschikt casco huis bouwen voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Casco huis bouwen

Casco huis bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u op zoek bent naar een casco huis bouwen kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?