Casco bouwen

Als u casco wilt bouwen, dan kunt u een beroep doen op Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Wij zijn de specialist. Casco houdt in dat de bouwer van het huis alleen de ruwbouw voor zijn rekening neemt. Daar hebben wij veel ervaring mee. We bouwen 2 onder 1 kap woningen, recreatiewoningen, vrijstaande woningen en woningen naar eigen ontwerp. We hebben ruim 75 medewerkers in dienst, variërend van metselaars en timmerlieden tot tekenaars en een constructeur. Als u casco wilt bouwen, dan kunt u afstemmen op Poppink. Wij gaan voor u aan de slag. Aangaande de casco woning is veel bespreekbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf het sanitair te verzorgen. Wij geven tevens adviezen. In samenspraak willen we het droomhuis realiseren dat u voor ogen heeft. Als u casco wilt bouwen, dan kunt u afkoersen op Poppink.
Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Als u casco wilt bouwen, denk dan aan Poppink. Wij doen er alles aan om onze klanten tegemoet te komen. Daar investeren we in. Poppink staat voor u klaar. U kunt te allen tijde bij ons terecht voor vragen. Als u casco wilt bouwen, dan kunt u terugvallen op Poppink.

Casco bouwen: Poppink de specialist

Het belang van de klanten staat voor ons voorop. Als u casco wilt bouwen, dan kunt u zich richten tot Poppink. Meer over ons:

· Werkwijze Poppink
· Product-ABC

Als u casco wilt bouwen en meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.