Bungalow bouwen

Als u een huis wilt bouwen tegen lage kosten, dan kunt u terecht bij Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Wij gaan voor u aan de slag. Bij het bouwen van huizen laat Poppink zich leiden door de wenden van de klant. Datgene wat u voor ogen heeft vertalen wij in een concept. We hebben veel ervaring, zitten sinds 1957 in het vak. In de periode van de start van het bedrijf tot nu hebben we enkele duizenden woningen gerealiseerd. Wij bouwen op traditionele wijze. Als u een huis wilt bouwen lage aanvaardbare kosten, dan kunt u aankloppen bij Poppink. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. We bouwen vrijstaande woningen, recreatiewoningen, 2 onder 1 kap woningen en woningen naar eigen ontwerp. Daarvoor hebben we verschillende specialisten in huis, variërend van timmerlieden en werkvoorbereiders tot tekenaars en een constructeur. Doordat we de genoemde specialismen onder een dak verenigen en geen ander partijen hoeven in te schakelen voor deze diensten, kunnen we scherpe prijzen hanteren. Als u een huis wilt bouwen tegen lage kosten, dan kunt u afstemmen op Poppink.

Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Poppink let op alle details. Daarmee en met onze klantvriendelijke instelling maken we het verschil. Als u een huis wilt bouwen tegen lage kosten, dan kunt u afkoersen op Poppink. Wij hebben alles in eigen beheer, van advies tot ontwerp en vervolgens de bouw. We willen u een totaalpakket bieden. Als u een huis wilt bouwen tegen lage kosten, dan kunt u zich richten tot Poppink.

Kosten voor het bouwen van een woning

Poppink staat voor korte lijnen, scherpe tarieven

Wij gaan voor een tevreden klant. Als u een huis wilt bouwen tegen lage kosten, dan kunt u terugvallen op Poppink. Zie hier meer over ons:

· Werkwijze Poppink
· Klantervaringen

Als u een huis wilt bouwen tegen lage kosten en meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bungalow bouwen