Bouwkavels Raalte

Zoekt u naar bouwkavels Raalte? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo is het mogelijk om u in te schrijven voor de kaveluitgifte van gemeente Raalte. Met ondermeer vrije kavels in Broekland en Heeten valt er veel te kiezen voor u. Bijvoorbeeld kunt u voor bouwkavels Raalte kiezen uit vrijstaande-, twee-onder-een-kap- of rijwoningen. Doordat bouwbedrijf Poppink alles voor u binnenshuis kan realiseren zijn wij dé beste partner voor uw bouw. Zo kunnen onze eigen architecten samen met u naar het ontwerp en de indeling van uw woning kijken. Wanneer uw ontwerp akkoord is kan de bouw gaan beginnen. Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over een eigen werkplaats kunnen onze bouwspecialisten vrijwel alles voor u realiseren. Bovendien wordt er op uw bouwlocatie ook door onze eigen vaklieden gewerkt om uw droomhuis zo spoedig mogelijk klaar te krijgen. Wanneer u benieuwd bent naar alle mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Bouwkavels Raalte

Bouwkavels Raalte

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink voor bouwkavels Raalte?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwkavels Raalte

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?