Bouwen woning

Zoekt u naar bouwen woning? Daarvoor bent u bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland aan hét juiste adres. Zo staan de specialisten van bouwbedrijf Poppink voor u klaar om uw huis tot een waar droomhuis te maken. Bij het bouwen van een woning komt veel kijken. Zo worden vooraf uw wensen in beeld gebracht en zo goed als mogelijk verwerkt in de tekeningen van uw toekomstige woning.

Wanneer het ontwerp van uw woning is afgerond kan het bouwen woning van start. Intussen zijn onze bouwspecialisten alle benodigde onderdelen voor uw woning aan het voorbereiden in een van onze werkplaatsen. Doordat bouwbedrijf Poppink alles binnenshuis kan realiseren komen er geen derde partijen bij kijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Bouwen woning

Bouwen woning

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. U kiest voor een vrij ontwerp woning, dan kunt u er voor kiezen om uw woning naar uw aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u kiest voor bouwen woning.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwen woning

Bouwen woning, hoe doe ik dat?

U heeft nog geen kavel, maar wilt wel graag een nieuwbouw woning bouwen. Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres! Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning aangevraagd en heeft u de keuze uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw toekomstige woning.

Benieuwd naar de bouwplannen, bouwen woning of andere vragen zoals de prijzen? U bent van harte welkom! U kunt ons bereiken via de bekende kanalen.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken.

Op onze Pinterest pagina’s staan veel ideeën en inspiraties. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Bouwen woning | Poppink B.V.