Bouwen op kavel

Wanneer u zoekt op bouwen op kavel bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo bent u aangekomen bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland.

Doordat we vrijwel ieder huis voor u kunnen bouwen bent u ook voor het bouwen op kavel bij ons aan het juiste adres. Als u niet weet welke stijl u nou precies wilt gaan bouwen, of niet weet welke type woning nou echt bij u past, dan bent u hier zeker aan het juiste adres, want wij helpen u graag verder!

Door middel van onze kennis en ervaring met het bouwen van de meest uiteenlopende huizen beschikken we over de nodige ervaring. Zo kunnen we u voorzien van een groot aantal cataloguswoningen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld vrijstaande of twee onder een kap woningen. Ook wanneer u een bungalow wilt laten bouwen kunnen we u helpen bij het bouwen op kavel.

Wilt u advies voor het bouwen op kavel of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink.

Nieuwbouwhuizen met zonnepanelen en een tuin op een zonnige dag.

Energiezuinige twee-onder-een-kap woningen met spelende kinderen op het oprit.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf voor bouwen op kavel, bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf Poppink u adviseren in de te nemen keuzes bij bouwen op kavel of kavel kopen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Vrijstaand huis met een donkere gevel en een ruime tuin.

Een grote woning met donkere bakstenen en donkere dakpannen met een grind oprit. Om de woning zijn veel planten en bomen.

U wilt gaan bouwen op kavel, maar hoe?

U bent van plan te gaan bouwen op kavel, maar hoe gaat dat nou eigenlijk? Het is erg belangrijk om alles te hebben uitgezocht hoe dat nou moet, maar daar komt erg veel bij kijken. Samen met elkaar gaan wij bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij als bouwbedrijf Poppink helpen u graag met het realiseren van uw droomhuis!

Wij als aannemer nemen graag de verantwoordelijkheid op ons en zorgen voor de coördinatie, realisatie en de organisatie. Hierdoor nemen wij uw stress weg. Fijn toch?

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!

 

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw droomhuis met Poppink?

Bouw uw droomhuis met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Door de realisatie van uw nieuwbouw woning krijgt u een woning geheel naar uw wensen en smaak. Zo hoeft u uw woning niet eindeloos te verbouwen tot uw droomwoning. Maar kunt u direct, vanaf het ontwerp bepalen welke wensen u waar wilt laten realiseren. 

Samen met u gaan we bouwen op kavel wat daarna uw droomhuis wordt. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dit is wel zo prettig. 

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Poppink kan betekenen voor het realiseren van uw woonwensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie. Zoals gezegd, samen met u gaan wij werken aan uw droomhuis!