Bouwen in Heeten

Wanneer u wilt bouwen in Heeten, bent u op de juiste pagina uitgekomen. Welkom bij bouwbedrijf Poppink, uw betrouwbare partner voor bouwen in Heeten en omgevingen. Met één vestiging in Raalte, is Heeten makkelijk te bereiken en staan we klaar om uw bouwplannen werkelijkheid te maken. Bouwbedrijf Poppink beschikt over ruim 75 vaklieden, waardoor wij uw droomwoning wens kunnen vervullen.

Zo beschikt bouwbedrijf Poppink niet alleen over de juiste mensen en middelen om uw woning te bouwen. Maar ook beschikken wij over de juiste mensen voor het ontwerpen en ontwikkelen van uw woning. Daardoor is bouwbedrijf Poppink dé partij waar u mee samen kunt werken. Kortom, zoekt u een bouwbedrijf voor het bouwen in Heeten, dan bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres.

Bouwen in Heeten

Bouwen in Heeten | Poppink B.V.

Bouwen in Heeten met Poppink

Bouwen in Heeten kan waar worden gemaakt met behulp van Bouwbedrijf Poppink. Heeten is een dorp in de gemeente Raalte. Bouwbedrijf Poppink heeft ook een vestiging in Raalte, waardoor Poppink zeer geschikt is om te bouwen in Heeten.

Bouwbedrijf Poppink bouwt veel verschillende woningen, zoals bijvoorbeeld cataloguswoningen, vrij ontwerp woningen en recreatiewoningen, en is al ruim 70 jaar een begrip in Overijssel.

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer vragen heeft over bouwen in Heeten of als u andere vragen heeft.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Bouwen in Heeten

Bouwen in Heeten

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?