Bouwen in Broekland

Wilt u graag gaan bouwen in Broekland? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over alle mogelijke mensen en middelen om te kunnen bouwen in Broekland. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een vestiging in Raalte wat naast Broekland ligt. Hierdoor is het voor ons gemakkelijk te bereiken en zijn wij altijd dichtbij.

Bouwbedrijf Poppink kan vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen allemaal realiseren. Bouwbedrijf Poppink beschikt binnenshuis over alle mogelijke middelen, materialen en mensen om uw woning van 0 tot 100 te realiseren. Wanneer u meer informatie wilt over het bouwen in Broekland staan onze specialisten graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bouwen in Broekland

Bouwen in Broekland

Geschikt woningtype voor u

Bouwbedrijf Poppink lever alles vanuit eigen bedrijfshal. Daardoor kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. U bent zoal bij ons aan het juiste adres wanneer op zoek bent naar een  vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Het is ook mogelijk om bij bouwbedrijf Poppink te kiezen voor een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Wilt u bouwen in Broekland? Neem gerust contact met ons op!

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwen in Broekland

Bouwen in Broekland | Poppink B.V.

Wat is er nodig om te bouwen in Broekland?

U kunt niet zomaar bouwen in Broekland. Daar komt nog het een en ander bij kijken. Wij als bouwbedrijf Poppink helpen u graag als het gaat om het bouwen in Broekland.

Naast dat wij ook actief zijn als bouwbedrijf, zijn wij ook een aannemer. Als aannemer nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te realiseren, coördineren en te organiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij uw stress weg. Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Zo moet u duidelijk weten aan welke wensen en behoeften het huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Heeft u meer vragen of wilt u ergens meer informatie over? neem dan gerust contact met ons op, wij voorzien u graag over de beste informatie en antwoorden op uw vraag!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag bouwen in broekland? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Samen maken wij het bouwen in Broekland mogelijk!

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wellicht kan dit helpen als u bezig wilt gaan met het bouwen in Broekland Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?