Bouwbedrijven Overijssel

Wanneer u zoekt op bouwbedrijven Overijssel zult u al snel uitkomen bij bouwbedrijf Poppink. Zo is bouwbedrijf Poppink niet alleen een van de grootste bouwbedrijven Overijssel,  maar ook van de bouwbedrijven uit geheel Oost-Nederland. Ook beschikt bouwbedrijf Poppink nog eens over ruim 75 gediplomeerde vaklieden. Daarnaast kunnen wij voor u veel in-house realiseren. Doordat wij beschikken over een grote werkplaats kunnen wij bijvoorbeeld uw kozijnen, trappen en kap realiseren.

Doordat bouwbedrijf Poppink jaarlijks meerdere woningen in heel Oost-Nederland bouwt kunnen wij u niet alleen voorzien van een mooie woning. Ook beschikken wij over kennis en ervaring bij het bouwen van nieuwe woningen. Door middel van deze kennis en ervaring kunnen wij uw woning realiseren. Wilt u meer informatie ontvangen over bouwbedrijven Overijssel, zoals bouwbedrijf Poppink? Neem dan direct contact met ons op.

bouwbedrijven Overijssel

bouwbedrijven Overijssel

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

bouwbedrijven Overijssel

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Wilt u ideeën en inspiraties opdoen? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?