Bouwbedrijf Wierden

U heeft gezocht op bouwbedrijf Wierden. Daardoor bent u uitgekomen bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. We kunnen dan ook fungeren als betrouwbaar bouwbedrijf Wierden. Bouwbedrijf Poppink heeft inmiddels ruim 65 jaar ervaring met het nieuw bouwen van huizen. Door middel van 75 gediplomeerde vaklui kunnen wij uw creaties realiseren. De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen.

Dankzij Poppinks grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het bouwbedrijf het meeste in de fabriek realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden of speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bij Poppink betaalt u nooit teveel! Benieuwd wat Poppink als bouwbedrijf Wierden voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bouwbedrijf Wierden

Bouwbedrijf Wierden

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf Wierden bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Het gehele proces van ontwerp naar realisatie wordt u meegenomen in de beslissingen. Niet alleen kunnen onze specialisten uw gewenste droomwoning ontwerpen. Ook beschikken we over de kennis en kunde om uw woning van A tot Z te realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dit is wel zo prettig. Benieuwd wat wij als bouwbedrijf Wierden voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Wierden

Bouwbedrijf Wierden | Poppink B.V.

Aannemer

Naast dat wij ook actief zijn als bouwbedrijf Wierden, zijn wij ook een aannemer. Als aannemer nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te realiseren, coördineren en te organiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij de stress voor u weg. Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de algehele werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als mogelijk wilt gaan bouwen. Zo moet u duidelijk weten aan welke wensen en behoeften het huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Heeft u interesse in ons als bouwbedrijf wierden of als aannemer? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar zoekt naar een bouwbedrijf Wierden en wilt graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Op Pinterest zijn verschillende soorten woningen van ons te vinden, waardoor het een uitstekende plek is om inspiratie op te doen voor uw eigen bouwplannen. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?