Bouwbedrijf Tubbergen

Als u een bouwbedrijf Tubbergen zoekt, dan bent u bij Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink aan het juiste adres. Wij zijn ervaren en hebben de kennis en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Poppink werd opgericht in 1957 en heeft sindsdien enkele duizenden woningen opgeleverd.

Bij het bouwen gaan wij uitermate zorgvuldig en nauwgezet te werk. We hebben verschillende deskundige medewerkers in dienst, zoals metselaars timmerlieden, werkvoorbereiders, tekenaars en een constructeur. Omdat we deze disciplines zelf in huis hebben kunnen we scherpe prijzen hanteren.

Als u een bouwbedrijf Tubbergen zoekt, dan kunt u uitwijken naar Poppink. Wij realiseren vrijstaande woningen, recreatiewoningen, 2 onder 1 kap woningen en woningen naar eigen ontwerp. Dat zijn de woontypen die we onderscheiden. Poppink staat bekend om zijn traditionele bouwwijze. Wij gaan voor u aan de slag. Als u een bouwbedrijf Tubbergen zoekt, dan kunt u aankloppen bij Poppink.

Bouwbedrijf Tubbergen

Bouwbedrijf Tubbergen | Poppink B.V.

Uw bouwbedrijf

We doen er alles aan om onze klanten tegemoet te kunnen komen. We investeren in onze service en in ons dienstenpakket. Als u een bouwbedrijf zoekt in Tubbergen, dan kunt u Poppink inschakelen. Onze ambitie is uw droomhuis te realiseren. Daar zetten we ons voor in. Als u een bouwbedrijf zoekt in Tubbergen, denk dan aan Poppink.

Bouwbedrijf Tubbergen: Poppink

Wij staan voor u klaar. Als u een bouwbedrijf zoekt in Tubbergen, dan kunt u zich richten tot Poppink. Meer over ons:

· Product-ABC
· Werkwijze Poppink

Als u een bouwbedrijf zoekt in Tubbergen, dan kunt u terecht bij Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Waarom Bouwbedrijf Tubbergen Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak.

Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Vrijstaande woning bouwen