Bouwbedrijf Rijssen

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf Rijssen? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven van Oost-Nederland. Daarmee kunnen wij uw mooiste creaties bouwen. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over ruim 75 vakmedewerkers. Ook beschikt bouwbedrijf Poppink ook over ruim 60 jaar ervaring bij het bouwen van huizen. Doordat Poppink over twee locaties beschikt dicht in de buurt van Rijssen, is het een zeer geschikte locatie om u te voorzien als bouwbedrijf Rijssen.

Doordat de specialiteit van Bouwbedrijf Poppink ligt bij de nieuwbouw van particuliere woningen kunt u wellicht binnenkort genieten van een nieuwe woning. Dankzij Poppinks grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het bouwbedrijf het meeste inhouse realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden of speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Zoekt u een bouwbedrijf Rijssen, dan zoekt u Poppink. Bij Poppink betaalt u nooit teveel!

Bouwbedrijf Rijssen

Bouwbedrijf Rijssen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf in Rijssen bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Wanneer u inspiratie en ideeën op wilt doen, raden wij het aan om eens een kijkje te nemen op onze Pinterest pagina!

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Rijssen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf nog geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Dan bent u daarvoor bij Poppink aan hét juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Wanneer u ideeën en inspiratie wilt opdoen, raden wij het aan om eens een kijkje te nemen op onze Pinterest pagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bouwbedrijf Rijssen | Poppink B.V.