Bouwbedrijf Nijverdal

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf Nijverdal? Dan bent u uitgekomen bij bouwbedrijf Poppink. Zo zijn wij de beste keuze wanneer u besluit een woning te bouwen. Doordat bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven is van Oost-Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen beschikken wij over een ruime ervaring van ruim 70 jaar met het bouwen van huizen. Ook hebben wij een groot team van ruim 75 vakmedewerkers. De specialiteit van bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen. Wij beschikken over een vestiging in Raalte, waardoor wij zeer geschikt zijn voor u als bouwbedrijf Nijverdal.

Zo kunt u vrijwel iedere gewenste woning in Nijverdal laten bouwen door bouwbedrijf Poppink. Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over een grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het meeste in-house gerealiseerd worden. Hierdoor kunnen wij flexibel reageren op speciale vragen of wensen. Op deze manier kan Poppink scherpe prijzen hanteren. Zo betaalt u bij Poppink ook als bouwbedrijf Nijverdal nooit teveel!

Bouwbedrijf Nijverdal

Bouwbedrijf Nijverdal

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf Nijverdal bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Samen zullen we uw droomwoning gaan realiseren. Met Poppink als bouwbedrijf Nijverdal wordt u het gehele traject, van ontwerpfase tot realisatie betrokken. Zo zal het eindresultaat niks minder dan uw droomhuis worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van Poppink als bouwbedrijf Nijverdal? Neem gerust contact met ons op!

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Nijverdal

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bouwbedrijf Nijverdal | Poppink B.V.