Bouwbedrijf Markelo

U heeft gezocht op bouwbedrijf Markelo. Daardoor bent u uitgekomen bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Bouwbedrijf Poppink heeft inmiddels ruim 65 jaar ervaring met het nieuw bouwen van huizen. Door middel van 75 gediplomeerde vaklui kunnen wij uw creaties realiseren. De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen. Wilt u dus een woning bouwen in de buurt van Markelo, dan kan Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Markelo fungeren.

Dankzij Poppinks grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het bouwbedrijf het meeste inhouse realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden op speciale vragen en wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Poppink als bouwbedrijf Markelo? Neem dan gerust eens contact! wij zijn bereikbaar via de mail, maar ook telefonisch via het nummer: 0546-441294

Bouwbedrijf Markelo

Bouwbedrijf Markelo

Geschikt woningtype voor u

Wanneer u voor Poppink kiest als uw bouwbedrijf Markelo, leveren wij alles vanuit eigen fabriek. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf Markelo bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk. Dus zoek jij naar een bouwbedrijf Markelo, dan zit je hier goed!

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Markelo

Bouwbedrijf Markelo

Aannemer

Naast dat wij u kunnen voorzien als bouwbedrijf Markelo, Is bouwbedrijf Poppink ook een aannemer. Als aannemer kunnen wij een grote last van uw schouder op ons nemen. Wij zorgen voor het hele bouwproces, zoals: Bouwactiviteiten organiseren, coördineren en realiseren. Dit scheelt u een hoop stress. Wel net zo fijn toch?

Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Zo moet u duidelijk weten aan welke wensen en behoeften het huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis! Dus zoekt u een bouwbedrijf Markelo of een aannemer, neem dan gerust contact met ons op!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf nog geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning gaan bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen, maar bij ons bent u ook nog vrij in de keuze van uw woning. Benieuwd naar alle mogelijkheden of ideeën. Op onze Pinterest pagina staat veel inspiratie!

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?