Bouwbedrijf Losser

U heeft gezocht op bouwbedrijf Losser. Daardoor bent u uitgekomen bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Bouwbedrijf Poppink heeft inmiddels ruim 60 jaar ervaring met het nieuw bouwen van huizen. Door middel van 75 gediplomeerde vakmensen en 2 locaties in Overijssel, kunnen wij uw creaties realiseren in Losser. Met Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Losser bent u dus bij ons aan hét juiste adres! Wij kunnen ú voorzien als bouwbedrijf Losser.

De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen. Dankzij Poppinks grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het bouwbedrijf het meeste inhouse realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden of speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Benieuwd naar alle mogelijkheden wanneer u kiest voor Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Losser? Neem gerust contact met ons op!

Bouwbedrijf Losser

Bouwbedrijf Losser

Geschikt woningtype voor u

Als u kiest voor Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Losser, kent dat vele voordelen. Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf in Losser bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Losser fungeren om u te adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen in Losser.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Losser

Bouwbedrijf Losser | Poppink B.V.

Woningen op social media

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, zijn er uiteraard meerdere social media kanalen waar u inspiratie kunt opdoen. Bouwbedrijf Poppink beschikt bijvoorbeeld over een Pinterest account waar we regelmatig nieuwe woningen delen. U kunt dit account volgen, zodat u een beeld krijgt wat bouwbedrijf Poppink allemaal bouwt en waar we mee bezig zijn. Er staan genoeg projecten op die wij al hebben mogen realiseren. Ook kunt u hier ideeën en inspiratie opdoen, als u nog niet uit komt welke woning u precies wilt gaan bouwen. Heeft u vragen over een specifieke woning of project dat we hebben gerealiseerd? Stel ze dan gerust aan ons! Heeft u al een kijkje genomen op onze Pinterest pagina?