Bouwbedrijf in de buurt

U heeft gezocht op bouwbedrijf in de buurt. Daardoor bent u uitgekomen bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Bouwbedrijf Poppink heeft inmiddels al meer dan 65 jaar ervaring met het nieuw bouwen van huizen. Door middel van 75 gediplomeerde vaklui kunnen wij uw creaties realiseren. De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen. Dankzij Poppinks grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het bouwbedrijf het meeste in de werkplaats realiseren. Hierdoor kan er flexibel gereageerd worden of speciale vragen en wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bij Poppink betaalt u nooit teveel!

Bouwbedrijf in de buurt

Bouwbedrijf in de buurt

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen bedrijfshal kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf in de buurt bent u bij bouwbedrijf Poppink zeker aan het juiste adres.

Zo bent u bij ons onder andere aan het juiste adres als u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning naar uw eigen wensen aan te passen en te bouwen. Ook kan het bouwbedrijf in de buurt u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Net zo makkelijk toch?

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf in de buurt in Overijssel is opgericht in 1957 en heeft de afgelopen decennia al een enkel duizenden woningen gebouwd op traditionlele wijze!

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Poppink. Bij het Overijsselse bouwbedrijf in de buurt vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf in de buurt

Bouwbedrijf in de buurt | Poppink B.V.

Aannemer

Naast dat wij ook actief zijn als bouwbedrijf in de buurt, zijn wij ook een aannemer. Als aannemer nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te realiseren, coördineren en te organiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij uw stress weg. Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Zo is het belangrijk om te weten aan welke wensen en behoeften het huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Zoek jij niet alleen een bouwbedrijf in de buurt, maar ook een aannemer? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch via het nummer: 0546-441294. U bent van harte welkom!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Heeft u al een kijkje genomen op ons Pinterest account? hier staan veel verschillende voorbeelden en inspiraties op als u geïnteresseerd bent in verschillende type woningen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?