Bouwbedrijf Hengelo

Wanneer u zoekt op bouwbedrijf Hengelo komt u al snel uit bij bouwbedrijf Poppink. Zo is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Daarnaast beschikt bouwbedrijf Poppink over ruim 75 gediplomeerde vak medewerkers en meer dan 65 jaar ervaring in de bouwwereld. Zoekt u een bouwbedrijf in Hengelo, dan zoekt u bouwbedrijf Poppink.

Samengevat kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Wilt u een vrij ontwerp woning laten bouwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kunnen u voorzien van advies. Daarnaast kunt u ook direct een offerte aanvragen voor uw nieuw te bouwen woning in Hengelo. Benieuwd naar Poppink als uw bouwbedrijf Hengelo? Neem dan gerust contact met ons op!

Bouwbedrijf Hengelo - Bouwbedrijf Poppink

Bouwbedrijf Hengelo

Bouwbedrijf Hengelo – Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf in Hengelo bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Met Poppink als bouwbedrijf Hengelo haalt u alle specialiteiten onder één dak. Zo beschikken we over timmerlieden, tegelzetters, metselaars, houtbewerkers, uitvoerders, constructeurs, tekenaars en nog veel meer! Vanaf moment één wordt u dan ook betrokken bij de keuzes van de ontwerpfase tot aan de realisatie van uw droomwoning. Benieuwd naar Poppink als bouwbedrijf Hengelo? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Hengelo

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als bouwbedrijf Hengelo?