Bouwbedrijf Heeten

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf Heeten? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Met één vestiging in Raalte is Heeten makkelijk te bereiken en staan wij altijd klaar om uw bouwplannen werkelijkheid te maken. Daardoor heeft bouwbedrijf Poppink ervaring binnen gemeente Raalte bij het bouwen van woningen. Zo kunnen wij u ook voorzien als bouwbedrijf Heeten.

Niet alleen kunt u onbezorgd uw bouwbedrijf Heeten inschakelen voor het laten bouwen van uw woning. Maar ook kan bouwbedrijf Poppink bijvoorbeeld uw woning ook ontwerpen. Kortom, bouwbedrijf Poppink beschikt over alle mensen, middelen en materialen om uw woning van 0 tot 100 op te bouwen. Daardoor bent u bij bouwbedrijf Heeten aan hét juiste adres. Wanneer u meer informatie wilt over bouwbedrijf Heeten of bouwbedrijf Poppink kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.

Bouwbedrijf Heeten

Bouwbedrijf Heeten

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen bedrijfshal kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf Heeten bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes die komen kijken wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Heeft u meer vragen over wat wij kunnen betekenen als bouwbedrij Heeten? stel gerust uw vraag via de mail of bel ons via ons telefoonnummer: 0546-441294.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze. Wij kunnen u ook voorzien als bouwbedrijf Heeten.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Heeten

Aannemer

Naast dat wij ook actief zijn als bouwbedrijf Heeten, zijn wij ook een aannemer. Als aannemer wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te realiseren, coördineren en te organiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij uw stress weg. Fijn toch? Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Zo is het belangrijk dat duidelijk weet aan welke wensen en behoeften uw huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

U heeft zelf nog geen kavel, maar bent wel geïnteresseerd in een? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

U bent opzoek naar een nieuw te bouwen woning? Hiervoor kunt u veel inspiratie opdoen op diverse social media kanalen waaronder Pinterest. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?