Bouwbedrijf Groningen

Wanneer u zoekt op bouwbedrijf Groningen, kan Bouwbedrijf Poppink u daarin voorzien. Zo is Poppink niet alleen actief in Oost-Nederland, maar in geheel Nederland. Daardoor kan Poppink u ook gemakkelijk voorzien als bouwbedrijf Groningen in het noorden.

Ook in Noord-Nederland kan bouwbedrijf Poppink u als bouwbedrijf Groningen voorzien van een nieuwbouw woning. Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over jarenlange kennis en ervaring bij het bouwen van nieuwe huizen kunnen we u als geen ander adviseren.

Daarnaast kunnen we uw droomhuis realiseren. Bijvoorbeeld beschikt bouwbedrijf Poppink over een tal van cataloguswoningen. Door middel van een gestandaardiseerde woning, welke u kunt uitbreiden door middel van een tal van extra’s, kunt u uw droomhuis laten realiseren. Bovendien kan bouwbedrijf Poppink ook een vrij ontwerp woning voor u realiseren.

Zo kunt u ieder gewenst detail doorvoeren in uw woning. Wilt u meer informatie over bouwbedrijf Poppink of over het laten bouwen van een huis? Neem dan contact op met uw bouwbedrijf Groningen en laat u adviseren.

Bouwbedrijf Groningen

Bouwbedrijf Groningen bouwt uw droomhuis!

Dé specialist in het realiseren van uw droomhuis. Bouwbedrijf Poppink B.V. beschikt over de juiste vaklieden en kennis om uw woning van 0 tot 100, geheel binnenshuis, te realiseren.

Uw wensen worden door onze eigen architecten omgezet naar een uitgebreide schets van uw woning. Natuurlijk denken onze specialisten ook graag met u mee. Zo wordt het best mogelijke eindresultaat bereik. Vanuit de ontwerpfase bereiken we de productiefase. Zoals gezegd kan Bouwbedrijf Poppink B.V. de productie van uw droomhuis geheel binnenshuis realiseren.

In onze werkplaats worden alle benodigde onderdelen voor uw droomhuis op maat gemaakt. Als het ware ontstaat er een grote puzzel. Alle benodigde onderdelen worden daarop vervoerd naar uw bouwlocatie. 

Op uw bouwlocatie zullen onze bouwspecialisten alle losse onderdelen met uiterste precisie in elkaar zetten. Daardoor ontstaat een solide geheel, uw droomhuis.

Wanneer uw huis wind- en waterdicht is kan worden gestart met de afwerking van uw huis. Wanden, plafonds, elektra, enzovoorts zal worden aangesloten in uw woning. Al snel zullen de ruwe contouren plaats maken voor wat uiteindelijk uw droomhuis wordt.

Vanzelfsprekend bieden wij u tijdens het gehele bouwtraject advies en informatie over alle mogelijkheden. Daardoor bent u betrokken bij de bouw, en krijgt u het beste resultaat!

bouwbedrijf Groningen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen als bouwbedrijf Groningen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen.

Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

bouwbedrijf Groningen

Bouwbedrijf Groningen | Poppink B.V.

Aannemer

Naast dat wij ook actief zijn als bouwbedrijf Groningen, zijn wij ook een aannemer. Wij als aannemer nemen de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te realiseren, coördineren en te organiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij uw stress weg. Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Zo moet u duidelijk weten aan welke wensen en behoeften het huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Bouwbedrijf Groningen voor bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw droomhuis met bouwbedrijf Groningen?

Bouw uw droomhuis met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Door de realisatie van uw nieuwbouw woning krijgt u een woning geheel naar uw wensen en smaak. Zo hoeft u uw woning niet eindeloos te verbouwen tot uw droomwoning. Maar kunt u direct, vanaf het ontwerp bepalen welke wensen u waar wilt laten realiseren.

Samen met u gaan we werken aan het project wat uw droomhuis wordt. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dit is wel zo prettig.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Poppink kan betekenen voor het realiseren van uw woonwensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie. Zoals gezegd, samen met u gaan wij werken aan uw droomhuis!

Op Pinterest zijn verschillende soorten woningen van ons te vinden, waardoor het een uitstekende plek is om inspiratie op te doen voor uw eigen bouwplannen. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden!