Bouwbedrijf Friesland

U heeft gezocht naar een bouwbedrijf Friesland. Wanneer u Zoekt op bouwbedrijf Friesland dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Bouwbedrijf Poppink is dan wel een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland, maar kan u daardoor ook voorzien als uw bouwbedrijf Friesland. Denkt u Bijvoorbeeld aan een , vrijstaande woning, twee onder een kap of bungalow. Neem dan zeker eens contact met ons op.

Doordat bouwbedrijf Poppink vrijwel ieder element voor uw woning in-house kan realiseren kunnen we snel handelen. Daarnaast beschikt bouwbedrijf Poppink over meer dan 65 jaar aan kennis en ervaring bij het bouwen van huizen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als bouwbedrijf Friesland? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

Bouwbedrijf Friesland

Bouwbedrijf Friesland | Poppink B.V.

Wat kost een woning bouwen?

De prijzen van woningen verschillen erg per woning. De prijsverschillen hebben te maken door verschillende factoren zoals: De grootte van de woning, de locatie, de materialen, de afwerking, het ontwerp, en de duurzaamheid van de woning. Wilt u inspiratie en ideeën opdoen voor uw droomwoning. Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina! Hier kunt u veel inspiraties en ideeën opdoen.

Wanneer u de precieze kosten wilt weten van uw toekomstige woning met ons als bouwbedrijf Friesland, kunt u gerust contact opnemen met Poppink. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

bouwbedrijf Friesland

bouwbedrijf Friesland

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?