Bouwbedrijf Enschede

U zocht naar een bouwbedrijf Enschede. Wanneer u zoekt op bouwbedrijf Enschede bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink niet alleen over ruim 60 jaar ervaring. Maar ook is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven in Oost-Nederland. De specialiteit van bouwbedrijf Poppink is het realiseren van particuliere woningen.

Zo kunt u bij bouwbedrijf Poppink niet alleen uw vrij ontwerp woning laten bouwen, ook beschikken wij over een groot assortiment cataloguswoningen. Niet alleen kunt u bij ons 2 onder 1 kap cataloguswoningen vinden. Maar ook voor een vrijstaande cataloguswoning bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u advies wilt voor een nieuw te bouwen huis in Enschede kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Bouwbedrijf Enschede

Bouwbedrijf Enschede | Poppink B.V.

Bouwbedrijf Enschede

Wij als bouwbedrijf Poppink zijn al ruim 70 jaar een begrip in Overijssel met 2 vestigingen. Een vestiging in Fleringen en de andere in Raalte. Met ruim 75 Vaklieden kunnen wij u voorzien als uw bouwbedrijf Enschede. Bent u benieuwd naar de woningen die wij onder andere hebben gebouwd of bent u benieuwd naar ons als bouwbedrijf Enschede? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina. Hier kunt u veel leuke ideeën en inspiraties opdoen!

Heeft u nog meer vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers helpen u graag!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf in Enschede bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Bouwbedrijf Enschede

Bouwbedrijf Enschede

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Wanneer u meer inspiratie en ideeën wilt doen over woningen van ons als bouwbedrijf Enschede, raden wij het aan om eens een kijkje te nemen op onze Pinterest pagina!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?