Bouwbedrijf Eibergen

U heeft gezocht op bouwbedrijf Eibergen. Daardoor bent u uitgekomen bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland die als uw bouwbedrijf Eibergen kan fungeren. Bouwbedrijf Poppink heeft inmiddels ruim 60 jaar ervaring met het nieuw bouwen van huizen. Door middel van 75 gediplomeerde vaklui kunnen wij uw creaties realiseren. Dus bent u van plan een woning te bouwen in Eibergen, dan kunnen wij als bouwbedrijf Eibergen fungeren.

De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen. Dankzij Poppinks grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het bouwbedrijf het meeste inhouse realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden of speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bent u benieuwd naar Bouwbedrijf Poppink als uw Bouwbedrijf Eibergen? Neem gerust contact met ons op, of neem een kijkje op onze website!

Bouwbedrijf Eibergen

Bouwbedrijf Eibergen

Geschikt woningtype voor u

Kiest u voor Bouwbedrijf Poppink als bouwbedrijf Eibergen? Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf in Eibergen bent u dus bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij ons als bouwbedrijf Eibergen er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf Poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Al met al zijn is de keuze dus reuze bij Bouwbedrijf Poppink

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Eibergen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?