Bouwbedrijf Deventer

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf Deventer, dan bent u bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland, die dan ook als Bouwbedrijf Deventer kan dienen aan hét juiste adres. Bouwbedrijf Poppink heeft inmiddels al meer dan 65 jaar ervaring met het bouwen van huizen. Door middel van maar liefst ca. 75 gediplomeerde vaklui kunnen wij uw creaties realiseren.

De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen. Dankzij de grote timmerwerkplaats en opslagplaats van Poppink kan het bouwbedrijf het meeste in eigen werkplaats realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden op speciale vragen en wensen. Doordat dit allemaal mogelijk is kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Deventer? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem gerust even contact op!

Bouwbedrijf Deventer - Gebouwde vrijstaande woning met op de achtergrond rijtjeswoningen.

Nieuw rijtjeswoningen met spelende kinderen op een oprit.

Geschikt woningtype voor u

Kiest u voor Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Deventer? Dat neemt dan vele voordelen met zich mee. Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf in Deventer bent u bij bouwbedrijf Poppink dus aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan Bouwbedrijf Poppink als Bouwbedrijf Deventer u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen in Deventer. Voor vragen zijn wij te bereiken via de mail en ook telefonisch via het telefoonnummer: 0572-358520.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse, wat ook kan dienen als bouwbedrijf Deventer vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Nieuwe woning met zadeldak, donkere dakpannen en donkerbruine bakstenen met een aangebouwde schuur en grind oprit.

Nieuw gebouwde woning met schuur en een zwarte auto op de oprit.

Aannemer

Naast dat wij ook actief zijn als bouwbedrijf Deventer, zijn wij ook een aannemer. Als u ons als aannemer Deventer kiest, dan nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te realiseren, coördineren en te organiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij uw stress weg. Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Zo moet u duidelijk weten aan welke wensen en behoeften het huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen, en zoekt een bouwbedrijf Deventer? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?