Bouwbedrijf Almelo – Bouwbedrijf Poppink

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf Almelo? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Niet alleen is bouwbedrijf Poppink gevestigd op steenworp afstand van de Twentse plaats Almelo. Maar ook beschikt uw bouwbedrijf Almelo over de juiste kennis, ervaring én middelen om uw woning in Almelo te kunnen bouwen.

Doordat bouwbedrijf Poppink als uw bouwbedrijf Almelo kennis heeft van zaken en de wet- en regelgeving in acht neemt kunnen wij uw huis bouwen. Bovendien kan bouwbedrijf Poppink alle benodigdheden voor uw woning binnenshuis maken. Bijvoorbeeld in onze eigen werkplaats. Ook kan daardoor flexibel worden gehandeld bij speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe prijzen hanteren. Bij Poppink betaalt u nooit teveel! Wilt u meer weten over bouwbedrijf Almelo? Neem dan contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren.

Bouwbedrijf Almelo

Bouwbedrijf Almelo

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer zoekt naar bouwbedrijf Almelo bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in nemen van keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Kortom een bouwbedrijf Almelo zoekt u bij Bouwbedrijf Poppink.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Almelo

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij bouwbedrijf Almelo aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?