Bouwbedrijf Achterhoek

Wanneer u op zoek bent naar een Bouwbedrijf Achterhoek, dan bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Doordat wij beschikken over ruim 75 medewerkers zijn wij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Doordat wij een over een grote bedrijfshal beschikken, kunnen wij het grootste gedeelte van uw woning in-house realiseren. Zo kunnen wij in onze werkplaats bijvoorbeeld uw trappen, kozijnen, muren of kap realiseren. Dit proces wordt ook wel Prefab bouwen genoemd. Naast Prefab bouwen wij ook nog steeds in de traditionele wijze. Bij ons is vrijwel alles mogelijk!

Daarnaast beschikken wij ook voor de afwerking van uw woning over vakmensen. Niet alleen kan Bouwbedrijf Poppink een standaard woning voor u realiseren. Ook wanneer u zoekt naar een vrijstaande of twee onder een kap cataloguswoning of een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij jaarlijks woningen mogen realiseren blijven wij ons ontwikkelen op vakgebied. Wilt u meer informatie ontvangen over de te realiseren woningen? Of wilt u weten of Bouwbedrijf Poppink uw woning kan realiseren en u van dienst kan zijn als Bouwbedrijf Achterhoek? Neem dan gerust even contact met ons op.

bouwbedrijf achterhoek

bouwbedrijf achterhoek

Uw Bouwbedrijf Achterhoek geef u advies bij het bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes, zoals alleen al de keuze welk Bouwbedrijf Achterhoek? Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij Bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

bouwbedrijf achterhoek

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Neem ook eens een kijkje op onze Pinterest pagina! hier kunt u veel inspiratie en ideeën opdoen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?