Aannemersbedrijf

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo kan bouwbedrijf Poppink als uw aannemersbedrijf zorgen voor de realisatie van uw volledige woning. Door middel van een aannemersbedrijf zorgt u ervoor dat u wordt ontlast. Zo zal een aannemersbedrijf zorgen voor de realisatie van alle benodigdheden. Doordat bouwbedrijf Poppink jaarlijks vele malen wordt ingeschakeld als aannemersbedrijf zijn wij dé partner om mee samen te werken. Bovendien beschikt bouwbedrijf Poppink over alle mogelijkheden om de realisatie van uw droomhuis geheel binnenshuis uit te voeren. Daardoor hoeft u slechts op zoek naar één aannemersbedrijf voor uw volledige woning. Wanneer u meer wilt weten over bouwbedrijf Poppink, of onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Aannemersbedrijf

aannemersbedrijf

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staat uw aannemersbedrijf bouwbedrijf Poppink voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust gevoel het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat één aannemersbedrijf alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van ons aannemersbedrijf. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

aannemersbedrijf

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink is meer dan een aannemersbedrijf. Daardoor hebben wij de beschikking over verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?