Aannemer

Wanneer u zoekt op aannemer bent u aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Niet alleen beschikt Poppink over een groot aantal vaklieden. Ook kunt u bij ons kiezen uit een tal van huizen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een 2 onder 1 kap cataloguswoning, een vrijstaande cataloguswoning of zelfs een vrij ontwerp woning. Niets is te gek voor bouwbedrijf Poppink.

Doordat wij beschikken over de nodige kennis en ervaring met het bouwen van dergelijke huizen kunt u op ons bouwen. Door middel van onze eigen middelen kunnen wij het grootste gedeelte van uw woning vanuit eigen werkplaats maken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de gehele staal constructie, maar ook uw binnen en buiten kozijnen kunnen wij in-house realiseren. Kortom, bouwbedrijf Poppink is uw complete partner wanneer u zoekt naar een aannemer. Wilt u meer informatie over een van onze huizen of wilt u meer informatie over bouwbedrijf Poppink als aannemer? Neem dan direct contact met ons op.

Aannemer

Aannemer

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies nodig heeft, staan wij atlijd voor u klaar. Door het wegnemen van de onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt heeft u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat de type waarnaar jij opzoek bent niet tussen onze ontwerpen? Ook kunnen wij u voorzien van het bouwen van een vrij ontwerp woning.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel is opgericht in 1957 en timmert sinds die tijd al vol passie aan de weg. Bouwbedrijf Poppink heeft in de afgelopen zeven decennia al enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

aannemer

Aannemer | Poppink B.V.

Wat betekent een aannemer precies?

Als aannemer nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te organiseren, coördineren en te realiseren. Het spreekt voor zich dat wij als aannemer het u een stuk gemakkelijker kunnen maken. Zo besparen wij u de stress. Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Als u graag wilt bouwen, moet u duidelijk weten aan welke wensen en aan welke behoeften u wilt voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Heeft u vragen over een van onze woningen, reeds opgeleverde projecten of projecten die nog komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per e-mail, maar ook telefonisch via tel: 0546-441294. Heeft u onze Pinterest pagina al eens bekeken?