Aannemer vinden

Wanneer u zoekt op aannemer vinden bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo is bouwbedrijf Poppink niet alleen hét adres voor het laten bouwen van uw woning. Maar ook beschikken we over ruim 65 jaar aan kennis en ervaring bij het bouwen en realiseren van woningen. Hierdoor kunnen we u voorzien van advies en tackelen we vroegtijdig problemen.

Daarnaast beschikt bouwbedrijf Poppink, over ruim 75 gediplomeerde en is daardoor een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Ook beschikken we over twee vestigingen met allebei grote werkplaatsen. Daarin kunnen we veel woning gerelateerde items voor u in-house maken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld dakspanten of kozijnen. Kortom, bent u opzoek naar een geschikte aannemer? Bouwbedrijf Poppink realiseert uw woning. Wilt u meer informatie over aannemer vinden of bouwbedrijf Poppink? Neem dan contact op en laat u adviseren.

aannemer vinden

aannemer vinden

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning naar uw wensen te laten bouwen. Omdat Poppink ook een aannemer vinden is, nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

aannemer vinden

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Wilt u inspiratie en ideeën op doen voor uw toekomstige woning? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?