Aannemer nieuwbouw

Wanneer u zoekt op aannemer nieuwbouw bent u daarvoor bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo beschikken wij als aannemer nieuwbouw niet alleen over de juiste mensen om uw woning te realiseren, maar ook is het materiaal een belangrijk element tijdens het bouwen. Als aannemer nieuwbouw zorgen wij voor betrouwbaar materiaal tijdens de nieuwbouw van uw woning. Daarmee kan veilig gewerkt worden.

Daarnaast beschikt bouwbedrijf Poppink over een werkplaats. Door middel van de werkplaats kunnen we veel woning gerelateerde items in-house realiseren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld dakspanten. Kortom, bouwbedrijf Poppink heeft alles in huis om uw woning te realiseren. Wilt u meer informatie ontvangen over bouwbedrijf Poppink, aannemer nieuwbouw of de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

aannemer nieuwbouw

aannemer nieuwbouw

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

aannemer nieuwbouw

Aannemer nieuwbouw | Poppink B.V.

Op zoek naar een aannemer nieuwbouw?

Kiest u ons als aannemer nieuwbouw, dan nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te organiseren, coördineren en te realiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij uw stress weg. Naast dat wij alles als aannemer nieuwbouw organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

U bent van plan te gaan bouwen, maar weet niet precies hoe u nu verder moet. Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Er moet duidelijk zijn aan welke behoeften en wensen uw huis volgens u en aan de regels moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Op Pinterest zijn verschillende soorten woningen van ons te vinden, waardoor dit een uitstekende plek is om te kijken en inspiratie op te doen voor uw eigen bouwplannen! Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?