Aannemer huizen

Zoekt u naar aannemer huizen? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo kan bouwbedrijf Poppink voorzien in de vraag naar aannemer huizen. Door middel van de juiste aannemer voor het realiseren van uw huizen kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Bovendien kan bouwbedrijf Poppink voor uw aannemer huizen alle werkzaamheden binnenshuis uitvoeren. Vandaar dat u van het ontwerp tot aan oplevering bij bouwbedrijf Poppink juist bent. Wanneer u meer informatie wilt over aannemer huizen kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie over alle mogelijkheden.

Aannemer huizen

Aannemer huizen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles vanuit eigen fabriek levert kunnen wij aan al uw wensen voldoen. U besluit te zoeken naar een aannemer huizen bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u ook bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Voor meer vragen zijn wij telefonisch en via de mail bereikbaar.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Aannemer huizen

Aannemer | Poppink B.V.

Poppink als aannemer huizen

Kiest u bouwbedrijf Poppink als uw aannemer huizen? Dan wordt u een hoop moeite en stress bespaart, omdat wij de verantwoordelijkheid op ons nemen om de bouwactiviteiten te organiseren, coördineren en realiseren. Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen.

Samen gaan wij kijken naar alle mogelijkheden en opties die u belangrijk vindt om te bespreken. Ook gaan wij het samen hebben over de wensen en de behoeften die belangrijk zijn, zodat wij samen uw droomhuis kunnen realiseren!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Beschikt u zelf nog niet over een eigen kavel, maar bent u wel geïnteresseerd in een nieuwbouw woning bouwen en een aannemer huizen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?