Aannemer Hengelo

Zoekt u naar een aannemer Hengelo? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo bent u bij dé bouwspecialist uit Oost-Nederland aan het juiste adres voor uw bouwtrajecten. Doordat uw aannemer Hengelo beschikt over zowel een vestiging in Overijssel én Gelderland kunnen wij u daardoor als aannemer Hengelo van dienst zijn.

U heeft besloten uw bouwproject te vestigen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u vanaf ontwerpfase tot aan oplevering bij bouwbedrijf Poppink overbruggen. Hierdoor bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar ook blijven de lijnen in het contact kort. Daardoor wordt onze werkwijze als prettig ervaren. Wanneer u meer informatie wilt over wat wij nog meer kunnen betekenen als aannemer Hengelo, kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie. Contact opnemen kan via ons telefoonnummer: 0572-358520, maar ook via de mail.

Aannemer Hengelo

Aannemer Hengelo

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een aannemer Hengelo, vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Wij helpen u graag als aannemer Hengelo!

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Aannemer Hengelo

Aannemer Hengelo | Poppink B.V.

Ons als aannemer Hengelo

Kiest u ons als aannemer Hengelo, dan nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te organiseren, coördineren en te realiseren. Zo maken wij het u een stuk gemakkelijker en nemen wij uw stress weg. Naast dat wij alles als aannemer organiseren, coördineren en realiseren, Voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als u van plan bent te gaan bouwen. Zo moet u duidelijk weten aan welke wensen en behoeften het huis volgens u aan moet voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Nog geen eigen kavel, maar heeft u wel belangstelling bij een eigen kavel bouwen? Dan bent u daarvoor ook bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Als u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning, dan kunt u daarvoor veel inspiratie opdoen op de diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?