Aannemer Groningen

Wanneer u zoekt naar een aannemer Groningen bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo kan Bouwbedrijf Poppink als uw aannemer Groningen voorzien in de vraag naar diverse te bouwen woningen.

Niet alleen beschikt bouwbedrijf Poppink over een groot aantal cataloguswoningen. Maar ook wanneer u een vrijontwerp of bungalow woning wilt laten bouwen door uw aannemer Groningen bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Doordat bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven is van Oost-Nederland kunnen we u als geen ander voorzien van advies. Daarnaast kunnen we uiteraard uw woning realiseren. Door middel van een cataloguswoning kunt u een woning laten realiseren geheel naar uw wens.

Zo kunt u kiezen voor een standaard ontwerp. Maar ook kunt u kiezen uit extra uitbreidingen of aanpassingen in uw woning. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een garage, carport of uitbouw. Wilt u meer informatie ontvangen over bouwbedrijf Poppink als uw aannemer Groningen? Neem dan contact op en laat u adviseren.

aannemer Groningen

aannemer groningen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u voor een aannemer Groningen bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen.

Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van de woningbouw. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia al een enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

aannemer groningen

Aannemer Groningen | Poppink B.V.

Ons als aannemer Groningen

Als aannemer Groningen nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om uw bouwactiviteiten te organiseren, coördineren en te realiseren. Door ons te kiezen als uw aannemer Groningen spreekt het voor zich dat wij het u een stuk gemakkelijker maken. Zo besparen wij u niet alleen heel veel moeite, maar ook veel stress. naast dat wij als aannemer Groningen organiseren, coördineren en realiseren, voeren wij ook de werkzaamheden uit.

Er komen veel zaken bij kijken als u graag wilt bouwen. Zo moet u duidelijk weten aan welke wensen en aan welke behoeften u wilt voldoen. Er zijn veel zaken waar wij het als aannemer Groningen samen met u over gaan hebben om tot het eindresultaat te komen, uw droomhuis!

Op zoek naar een aannemer Groningen?

Heeft u zelf nog geen kavel, maar bent u wel geïnteresseerd in een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw droomhuis met Poppink?

Bouw uw droomhuis met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Door de realisatie van uw nieuwbouw woning krijgt u een woning geheel naar uw wensen en smaak. Zo hoeft u uw woning niet eindeloos te verbouwen tot uw droomwoning. Maar kunt u direct, vanaf het ontwerp bepalen welke wensen u waar wilt laten realiseren.

Samen met u gaan we werken aan het project wat uw droomhuis wordt. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen, maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z volledig realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dat is wel net zo prettig. Doordat wij al jaren een begrip zijn in Overijssel en over de beste vakmannen beschikken, kunnen wij u ook als aannemer Groningen voorzien.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Poppink kan betekenen voor het realiseren van uw woonwensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie. Zoals gezegd, gaan wij samen met u werken aan uw droomhuis!