Aannemer Gelderland

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer Gelderland? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres! Zo is bouwbedrijf Poppink dé bouwspecialist uit Oost-Nederland. Of het nu gaat om het bouwen van een prefab woning of traditionele woning, bij poppink is vrijwel alles mogelijk. Niet alleen beschikt bouwbedrijf Poppink over de juiste kennis en ervaring. Maar ook kunt u zowel terecht bij onze vestiging in Gelderland of Overijssel. Kortom, zoekt u een aannemer Gelderland? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres!

Bovendien kan bouwbedrijf Poppink u als aannemer Gelderland helpen van ontwerp tot aan oplevering. Zo gebeuren alle fases van uw bouwtraject binnenshuis. Niet een bespaart u daardoor op kostbare tijd. Maar ook blijven de lijnen kort, wel zo prettig. Wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Zo voorzien wij u graag van meer advies en informatie.

Aannemer Gelderland

Aannemer Gelderland | Poppink | hooge boekel variant 10

Aannemer Gelderland

Als ervaren aannemer zijn wij ook inzetbaar als aannemer Gelderland. Met ons team van vakmensen, kunnen wij bijna alle bouwprojecten uitvoeren. Of het nu gaat om een vrijstaande woning, 2 onder 1 kap woning, recreatiewoning of een vrij ontwerp woning. Bij bouwbedrijf Poppink is niks te gek. Ook niet als aannemer Gelderland. Benieuwd naar ons en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op de over ons pagina!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een aannemer Gelderland voor uw vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Ook is het mogelijk om bij bouwbedrijf Poppink te kiezen voor een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Aannemer Gelderland

Aannemer Gelderland

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?