Aannemer Achterhoek

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer Achterhoek? Dan bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo is het mogelijk dat u zoekt naar een aannemer Achterhoek voor het laten bouwen van uw woning in de omgeving Achterhoek. Bouwbedrijf Poppink is een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland en heeft al in de afgelopen 75 jaar veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor wij als geen ander weten hoe wij uw droomhuis kunnen bouwen.

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Poppink heeft u de vrije keuze welk soort woning u wilt laten bouwen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse cataloguswoningen of een vrij ontwerp woning. Zoekt u dus een aannemer in de Achterhoek? Dan kan Bouwbedrijf Poppink fungeren als aannemer Achterhoek.

Kortom, bij bouwbedrijf Poppink kunt u niet alleen keuze maken uit veel opties. Ook denken we graag met u mee. Zo kunnen we als aannemer Achterhoek uw project begeleiden en realiseren. Wilt u meer informatie ontvangen over bouwbedrijf Poppink als aannemer in de Achterhoek? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

aannemer Achterhoek

aannemer Achterhoek

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u voor Bouwbedrijf Poppink kiest als aannemer Achterhoek, kiest u voor een betrokken aannemer. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan Bouwbedrijf Poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Poppink als aannemer Achterhoek? Neem dan contact met ons op!

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk. Niet alleen kunnen onze specialisten dus uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

aannemer achterhoek

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?