Huis bouwen met Poppink


Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen vijf decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.
Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U wilt uw huis verbouwen? Ook dat kan! Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

In ons product-ABC vindt u het antwoord op al uw bouw-vragen. Wilt u zelf een huis bouwen? Wij geven u tips waar u zoal op moet letten. Wilt u meer weten over ons of over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op.

 
 

Vrijstaande woningU heeft een kavel en wilt daar een vrijstaand woonhuis op bouwen?

Een woning die niet is aangebouwd aan andere huizen en is omgeven door tuin of grond, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een 2-onder-1-kap. Poppink heeft een uitgebreid aanbod van vrijstaande woningen. Woningtypen van klassiek tot modern, maar allemaal traditioneel gebouwd.


Twee-onder-één-kap


Een twee-onder-één-kap-woning, ook wel een dubbelwoning genoemd, is een woningtype waarbij twee woningen een gedeelde (binnen)muur hebben.

De woningen hebben ook een gedeeld dak, anders dan bij een vrijstaand huis. Vaak zijn de twee woningen elkaars spiegelbeeld. Bouwbedrijf Poppink heeft een uitgebreid aanbod van twee-onder-één-kap-woningen, allemaal traditioneel gebouwd. Poppink uit Overijssel adviseert, ontwerpt en bouwt.


Eigen ontwerp


Uw eigen ontwerp of een huis gezien dat u mooi vindt?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Poppink luistert, denkt met u mee en realiseert! En dit alles op een flexibele manier. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.